У Львові відбудеться міжнародний дитячий фестиваль

17 — 19 травня 2013 року у Львові відбудеться VII Львівський міжнародний дитячий фестиваль, який має на меті залучити до участі дітей та підлітків різних вікових і соціальних категорій до всіх видів розвиваючої активності.

Незабаром відбудеться VII Львівський міжнародний дитячий фестиваль, у якому візьмуть участь понад 1500 дітей.

Як повідомляє Урядовий портал, день відкриття (17 травня) розпочнеться з параду учасників у костюмах улюблених літературних героїв, а також дитячих творчих колективів у супроводі ростових ляльок та духового оркестру. У подвір’ї Палацу мистецтв відбудеться вручення нагород переможцям конкурсу костюмів.

На учасників чекає Фестиваль дитячого читання «Книгоманія», спрямованого на популяризацію читання серед дітей та підлітків. Школярі спілкуватимуться з відомими людьми та братимуть участь у цікавих заходах.

Організаторами заплановані зустрічі з дитячими авторами України, Польщі, Білорусі, Великої Британії та Швейцарії, літературні читання та автограф-сесії. Так, відомими гостями фестивалю є Іан Вайброу (Велика Британія), Йоанна Ягелло (Польща), Сашко Лірник, Мар’яна Савка, Роман Скиба та інші.

На фестивалі буде підбито підсумки дитячого конкурсу «Найкращий читач України» та нагороджено його переможців. Також відбудуться акції «Книжка від зірки», «Ніч у бібліотеці», літературні квести, тренінг з промоції читання серед дітей та молоді в межах міжнародного проекту Book Platform та ряд інших заходів.

Детальна інформація та контактні дані організаторів за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді