Віктор Янукович відвідав дошкільний навчальний заклад «Подоляночка»

Під час поїздки до Вінницької області Президент України відвідав дошкільний навчальний заклад № 7 «Подоляночка». У рамках візиту він зустрівся з вихованцями дитячого садка та зробив цінний подарунок закладу.

Під час робочої поїздки до Вінницької області Глава держави Віктор Янукович завітав до дошкільного навчального закладу № 7 «Подоляночка» міста Вінниці. Про це повідомляє Міністерство освіти і науки.

Президент України Віктор Янукович та Міністр освіти і науки Дмитро Табачник відвідали одну з груп, спортивний зал, а також переглянули музичний виступ дітей.

Глава держави подарував закладу інтерактивну дошку. У відповідь діти вручили Віктору Януковичу подарунок.

Нагадаємо, що у жовтні 2012 року новозбудований дошкільний навчальний заклад №7 було передано в комунальну власність міста Вінниці. У грудні 2012 року заклад введено в експлуатацію. Дитячий садок розрахований на 280 місць. У закладі працюють 37 педагогів і 30 осіб обслуговуючого персоналу, нараховується 15 груп дітей загального розвитку. Освітній процес організовано за художньо-естетичним, фізкультурно-оздоровчим та музичним напрямами.

У дитячому садку діють вокально-музична, фото- і театральна студії, а також арт-майстерня, Монтессорі-клас, центр іноземних мов і комп’ютерний клас на 8 комп’ютерів. На базі дошкільного навчального закладу розпочав роботу Центр розвитку дитини.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді