У Сумській області будують майбутню дитячу футбольну Академію

На Сумщині заклали фундамент майбутньої дитячої футбольної Академії. Її планують побудувати до 2014 року на базі дитячого футбольного центру «Барса».

У Сумській області заклали фундамент дитячої футбольної Академії, яка буде зведена у 2014 році.

На урочистостях були присутні юні футболісти, керівництво облдержадміністрації та один з провідних європейських футбольних експертів Хенк Мерімен. Майбутню футбольну Академію побудують на базі вже існуючого футбольного центру «Барса».

За словами Юрія Чмиря, голови Сумської облдержадміністрації, Академія футболу на Сумщині стане важливим проектом, реалізованим у рамках соціальних ініціатив Президента України «Діти — майбутнє України». 120 майбутніх вихованців Академії будуть забезпечені всіма необхідними умовами для проживання та навчання. Для них облаштують сучасні футбольні поля, тренажерні зали, методичні та навчальні кабінети, їдальню та бібліотеку.

Для розробки методик спеціально запросили Хенка Мерімена, який на сьогодні є керівником відділу дитячого футболу Світової футбольної академії.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32352

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді