Незабаром побачить світ травневий номер журналу «Медична сестра дошкільного закладу»

Тема свіжого номеру журналу «Медична сестра дошкільного закладу» (№5/2013) — «Зміни в організації харчування дітей».

Незабаром побачить світ свіжий номер (№ 5/2013) журналу «Медична сестра дошкільного закладу». Пропонуємо ознайомитися з його змістом.

Важливі зміни в житті країни передбачають адаптування законодавства до нових вимог часу. Інструкція з організації харчування дітей в дошкільних навчальних закладах довгий час потребувала коригування. З огляду на це, внесення змін до даного нормативного акта є важливою подією для працівників дошкільних закладів. На шпальтах професійного видання розміщено детальне роз'яснення цих змін, яке неодмінно стане у пригоді у вашій роботі.

Не менш важливим є питання змін розміру заробітної плати медичних працівників дошкільних закладів. Ухвалено рішення про підвищення з 1 січня 2013 року посадових окладів працівників бюджетної сфери, оплату яких здійснюють на основі Єдиної тарифної сітки. У свіжому номері журналу «Медична сестра дошкільного закладу» ви дізнаєтеся, як здійснюватимуть оплату праці медичних працівників і перерахунок заробітної плати за січень — березень 2013 року.

Трапляються ситуації, коли під час прийняття дитини до дошкільного навчального закладу, батьки надають працівникам закладу неповну інформацію про наявні в дитини захворювання. Необізнаність вихователів та медичних працівників може призвести до непередбачуваних наслідків. Для читачів на шпальтах видання подано розгорнуту юридичну консультацію з цього важливого питання.

Усе це та багато іншої важливої, корисної та актуальної інформації дізнавайтеся зі сторінок щомісячного спеціалізованого журналу «Медична сестра дошкільного закладу».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді