Вийшов друком свіжий номер журналу «Практика управління дошкільним закладом»

Побачив світ травневий номер журналу «Практика управління дошкільним закладом», який цього місяця висвітлює питання охорони праці у навчальному закладі.

Побачив світ травневий номер журналу (№ 5/2013) «Практика управління дошкільним закладом». Тема номера — «Охорона праці у навчальному закладі».

Наприкінці навчального року освітяни прагнуть організовано та ефективно підготуватися до наступного навчального року. Тому у свіжому номері журналу — орієнтовна циклограма діяльності керівника дошкільного навчального закладу на ІІІ квартал; порядок складання тарифікаційного списку; проведення інструктажів з питань охорони праці з працівниками.

Ви також дізнаєтеся, до якої групи наказів належать накази з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, цивільної оборони; ознайомитеся з  досвідом створення сенсорної кімнати у дошкільному навчальному закладі.

І, як завжди, — відповіді на запитання та консультації експертів з найактуальніших для вас питань.

Усе це та багато іншої важливої, корисної та актуальної інформації дізнавайтеся зі сторінок щомісячного спеціалізованого журналу «Практика управління дошкільним закладом».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді