Школи Сінгапуру навчають дітей через соцмережу

У Сінгапурі поширюється практика навчання дітей за допомогою соцмережі. Учителі використовують Facebook та Twitter для розміщення домашніх завдань і корисних посилань.

У початкові школі Сінгапуру на уроці з математики учитель дає завдання учням у Facebook, де розміщує посилання на відповідні веб-сторінки. Вирішене завдання та отримані відповіді школярі мають надсилати на сторінку вчителя у Twitter.

Окрім того, у соцмережі діти пишуть резюме уроків з англійської мови. Учителі та учні використовують також комп'ютерну графіку під час навчання основам економіки та мистецтвознавства.

Як відомо, уряд Сінгапуру вклав значні інвестиції з метою впровадження новітніх технологій та вдосконалення системи освіти. На думку місцевих освітян, соцмережа допомагає дітям досягти кращих результатів у навчанні.

Нагадаємо, що у 2010 році школа Річмонда у м. Богота (Колумбія) запровадила експериментальний проект, учасниками якого стали 12 учнів 9-12 років. Їх познайомили з перевагами Facebook та Google для того, щоб вони могли поділитися знаннями з родиною та друзями. У результаті проект став невід'ємною частиною шкільної програми ІТ.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді