«Олімпійська писанка» у Львові

До 30 травня у Львові триватиме виставка конкурсних робіт учнівської та студентської молоді. Конкурс «Олімпійська писанка» є унікальним і не має аналогів в Україні та світі.

Виставка «Олімпійська писанка», що триватиме до 30 травня, представлена роботами учнів та студентів з 12 міст і районів Львівської області.

Твори виготовлені у різноманітних техніках та художніх стилях: традиційній восковій техніці, мальовані фарбами на дерев’яній основі, виконані у паперопластиці, роботи із бісеру, тематичні композиції.

Роботи конкурсу відображають олімпійську тематику, починаючи від ігор Давньої Греції і закінчуючи Олімпіадами сучасності, повідомляє Міністерство освіти і науки.

Переможців конкурсу визначить компетентне журі.

Наприкінці виставки 30 травня 2013 року відбудеться нагородження переможців, презентація електронного каталогу кращих робіт виставки та зустріч з олімпійськими чемпіонами та учасниками Олімпійських ігор Яною Шемякіною, Олександром Петрівом, Андрієм Котельником та Ігором Шимечком.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді