Відбулася зустріч з працівниками дошкільної освіти Буковини

Наприкінці травня пройшли розширені збори місцевого осередку ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти». Зустріч відбулася в Чернівцях у залі обласної державної адміністрації. Учасники зборів ознайомилися з діяльністю Асоціації та обговорили важливі питання.

Наприкінці травня у Чернівцях пройшли розширені збори місцевого осередку ВГО «Асоціація працівників освіти», учасниками яких стали фахівці районних (міських) управлінь освіти, методичних кабінетів, керівники дитячих садків, вихователі-методисти, музичні керівники та медичні сестри.

Збори розпочалися з виступу заступника директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА Любові Тарангул. Вона відзначила грамотами та грошовою винагородою найкращих працівників дошкільних установ Чернівецької області.

Лариса Ільченко, керівник напряму «ЕкспертусОсвіта», у своєму виступі наголосила, що видання Експертус були і будуть надійними помічниками освітян у підвищенні їхнього фахового рівня, майданчиком для обміну досвідом. Керівник напряму презентувала всім присутнім продукт, який готується до виходу в світ, — електронну систему «Експертус Дитячий садок».

Ніна Омельяненко, яка є головою правління ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» та головним редактором журналів «Практика управління закладом освіти» і «Практика управління дошкільним закладом», розповіла про досягнення Асоціації та плани на майбутнє, а також провела у рамках зборів семінар «Ведення діловодства у дошкільному навчальному закладі».

Про ведення документації медичних сестер та про використання у роботі публікацій журналу «Медична сестра дошкільного закладу» йшлося у виступі Юлії Баранової — головного редактора цього журналу та керівника напряму діяльності Асоціації «медична діяльність».

На зустрічі освітяни краю не лише ознайомилися з діяльністю Асоціації, а й почули відповіді на запитання щодо ведення документації та дізналися про новинки професійних видань ТОВ «Експертус — Україна».

Після зборів учасники відвідали найліпші дошкільні заклади міста: дошкільний навчальний заклад № 41 «Центр розвитку дитини», спеціальний дошкільний навчальний заклад № 17 «Паросток» для дітей з вадами зору, дошкільний навчальний заклад № 33 «Оселя талановитих».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді