«Оздоровлення дітей улітку»

Вийшов друком свіжий номер (№ 6/2013) журналу «Медична сестра дошкільного закладу», який присвячено темі оздоровлення дітей улітку. Пропонуємо ознайомитися зі змістом.

Червневий номер журналу «Медична сестра дошкільного закладу» присвячено темі оздоровлення дітей улітку.

У статті «Риба у дитячому харчуванні» подано характеристику страв із риби. Вони — і смачні, і корисні водночас, тому дуже важливо правильно готувати та регулярно подавати їх до столу дошкільника.

Стаття «Лептоспіроз — небезпечне інфекційне захворювання» висвітлює епідеміологію, патогенез, клінічні прояви лептоспірозу у дитини до семи років, причини появи, способи діагностики та терапії цього захворювання.

В «Орієнтовній циклограмі діяльності медичної сестри на ІІІ квартал» охоплено всі види діяльності медичної сестри дошкільного навчального закладу, зазначено, які документи потрібно оформити, які саме профілактично-лікувальні заходи провести протягом найближчих трьох місяців.

Окрім того, у червневому номері журналу приділено увагу кімнатним рослинам, які є майже у кожній домівці. Під час озеленення помешкання батькам дошкільників слід зважати на те, що деякі кімнатні рослини мають отруйні властивості і це може зашкодити здоров’ю дітей. У статті наведено перелік найпоширеніших кімнатних рослин з такими властивостями та подано пам’ятку «Перша допомога в разі отруєння дитини кімнатними рослинами».

Усе це та багато іншої важливої, актуальної та цікавої інформації дізнавайтеся зі сторінок щомісячного спеціалізованого журналу «Медична сестра дошкільного закладу».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді