Шкільна карта України містить дані про середню освіту

Аналітичний центр CEDOS розробив сервіс «Шкільна карта України» для надання актуальних даних про середню освіту

Аналітичний центр CEDOS за підтримки Open Society Foundation розробив сервіс «Шкільна карта України» (далі — Карта) для отримання актуальних даних про середню освіту.

Карта містить такі інструменти: графіки, інтерактивні карти, датабокс. Вони дають змогу отримати інформацію про  розмір та наповнюваність міських і сільських шкіл, видатки на їх утримання.

Окрім того, за допомогою Карти можна дізнатися результати проходження зовнішнього незалежного оцінювання, кількість учнів на одного вчителя, рівень витрат на одного учня в різних регіонах України.

Також за допомогою сервісу можна порівнювати між собою школи областе або районів/міст в межах однієї області та проаналізувати регіональні відмінності та основні тенденції.

Карту було створено з використанням даних Інформаційної системи управління освітою, Міністерства фінансів України та Українського центру оцінювання якості освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді