Учені визначили «трикутник щастя»

Австралійські психологи визначили так званий «трикутник щастя». На думку вчених, наявність трьох складових забезпечить щасливе життя кожної людини.

Учені з Австралії відкрили секрет щасливого життя. Вони розрахували так званий «трикутник щастя», наявність складових якого є запорукою успіху.

На думку іноземних учених, людині достатньо бути забезпеченою трьома складовими: люблячим партнером, доходом, що відповідає 100 тис. доларів, та соціальною активністю, що спрямовує в житті.

Натомість такі «дрібниці», як зайва вага та стан здоров’я, не можуть перешкодити щастю. Це засвідчили результати досліджень, проведених фахівцями Університету А. Дікіна (Мельбурн, Австралія) під головуванням професора Роберта Каммінса.

Аналіз 29 досліджень, проведених упродовж останніх 12 років, виявив: виключаючи реально важкі захворювання, стан здоров'я сам по собі не входить у «трикутник щастя». Не такими важливими стали й місце проживання, рід занять, наявність або відсутність дітей.

Крім того, професор Роберт Каммінс стверджує, що його дослідження підтверджують: з віком життя покращується.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді