Кембридж оголошує конкурс для вчителів

Екзаменаційний департамент Кембриджського університету оголошує про початок конкурсу серед учителів англійської мови. Переможці отримають можливість безкоштовно відвідати 48-у щорічну конференцію у місті Харогейт (Велика Британія).

Cambridge English Language Assessment (Екзаменаційний департамент Кембриджського університету) оголошує конкурс для викладачів або науковців, які залучені у сфері викладання англійської мови чи оцінювання рівня мовної компетенції.

Екзаменаційний департамент профінансує поїздку шістьох переможців на 48-у щорічну конференцію, що відбудеться у місті Харогейт (Велика Британія).

Конференція відбудеться у квітні 2014 року за сприяння Міжнародної асоціації викладачів англійської мови в якості іноземної (International Association of Teachers of English as a Foreign Language (IATEFL)). Цьогоріч Cambridge English охоплює дві категорії: Teacher Training Scholarship та Cambridge English Teacher Scholarship.

Переможці отримають не лише можливість безкоштовно відвідати конференцію IATEFL, а й річне членство в асоціації викладачів та безкоштовну підписку до ресурсів професійного розвитку вчителів Cambridge English Teacher, Сambridge English Language Assessment та Cambridge University Press.

Фінальна дата подачі заявок — 22 серпня 2013 року.

Учасники також можуть взяти участь у конкурсі на здобуття чотирьох інших стипендій, що представлені на честь вшанування пам’яті видатних учених у сфері методики викладання англійської мови, а саме доктора Пітера Харгрівса, Біла Шепарда, доктора Джона Тріма та Моргана Террі.

Докладніше за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді