В ОАЕ ініціювали акцію, що допоможе дітям

У священний місяць Рамадан в ОАЕ стартувала доброчинна акція «Вдягнемо мільйон нужденних дітей у світі». На зібрані кошти організатори зможуть купити одяг для дітей з різних країн світу. Місцеві жителі та бізнесмени взяли активну участь у цій кампанії.

В ОАЕ триває доброчинна кампанія під назвою «Вдягнемо мільйон нужденних дітей у світі». Метою акції є збір коштів на одяг для бідних дітей з країн, що потребують гуманітарної допомоги через природні лиха, війни та кризи.

Тільки впродовж минулого тижня акція зібрала понад 28 млн. дирхамів, що становить майже 7,7 млн. доларів. На зібрані кошти вже можна вдягнути 700 тис. дітей.

«Еміратська ініціатива «Вдягнемо мільйон нужденних дітей у світі» вже зібрала пожертв на суму 28,1 млн. дирхамів, чого достатньо, щоб вдягнути 702 611 бідних дітей по всьому світу», — повідомляють іноземні ЗМІ.

Акція стартувала на початку священного місяця Рамадан, у період щедрості та добрих справ. Її ініціатором став віце-президент і прем’єр-міністр ОАЕ, правитель Дубая шейх Мохаммед бін Рашид Аль Мактум.

За словами шейха, ОАЕ, починаючи від самого заснування країни, завжди щедро допомагають тим, хто цього потребує. На його думку, дух доброчинності є відмінною рисою громадян ОАЕ.

Подальшим розподіленням коштів займатиметься дубайське відділення Червоного півмісяця в ОАЕ. 32 країни, діти яких отримають допомогу, відбиралися за результатами доповідей про гуманітарну ситуацію у світі.

Акція триватиме до 28 липня 2013 року. Придбаний одяг діти отримають до свята Ід аль Фітр, що символізує кінець місяця Рамадан та асоціюється з подарунками.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді