Завершився обласний фестиваль дитячої творчості «Кришталевий Дельфін»

У рамках Року дитячої творчості на березі Чорного моря відбувся фестиваль дитячої творчості «Кришталевий Дельфін». Учасники фестивалю — діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування — представили свої роботи з багатьох мистецьких напрямків.

У Миколаївській області відбувся Обласний фестиваль дитячої творчості «Кришталевий Дельфін». На березі Чорного моря зібралися вихованці 11 шкіл-інтернатів Миколаївської області, діти-сироти та діти, позбавлені соціальної допомоги.

До участі також долучилися представники Російської Федерації.

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України, учасники фестивалю представили свої роботи у різноманітних мистецьких напрямках:

  • Декоративно-прикладне мистецтво
  • Художнє читання та театральне мистецтво
  • Вокал
  • Музичний конкурс
  • Хореографія
  • Конкурс живопису
  • Конкурс малюнку «Велике мистецтво руками малечі»

Усі роботи були створені дітьми власноруч. Учасники показали свою майстерність у декларуванні віршів, виконанні пісень та хореографічних постановок.

До компетентного журі ввійшли відомі представники Миколаївщини: Ірина Пак, Заслужений працівник культури України, керівник театру танцю «Ритми планети»; Оксана Перепелиця, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри методики, початкової освіти Миколаївського національного університету ім. В.Сухомлинського та актори Миколаївського російського художнього академічного драматичного театру.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді