В Івано-Франківську нагадали, як обирати шкільний рюкзак

В Івано-Франківську вирішили нагадати батькам, як потрібно обирати шкільний рюкзак для дитини. Для того, щоб наочно це продемонструвати, місцеві активісти пошили рюкзак заввишки 3 метри.

В Івано-Франківську пошили гігантський рюкзак. Його встановили у центрі міста для того, щоб нагадати батькам, як правильно обирати шкільну сумку для дитини.

«Рюкзак заввишки 3 м та завширшки 2,5 м пошили у рамках свята «Готуємося до школи» з метою нагадати батькам про те, як правильно обирати дітям шкільний ранець», — розповідає організатор проекту Тетяна Хохлова.

За її словами, рюкзак для школяра повинен бути зручним та відповідати розміру дитини, обов’язково мати ортопедичну спинку та ремінці завширшки не менше 4-5 см.

Представники «Книги рекордів України» визнали розміри ранця унікальними.

Попередній рекорд національного масштабу намагалися встановити з найбільшими ручками, олівцями та іншим приладдям для школи.

Нагадаємо, що з 14 по 16 серпня 2013 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва проходитиме Шкільний ярмарок «Світ дитинства та школи».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді