Встигніть придбати унікальний випуск журналу «Практика управління закладом освіти»!

Унікальна можливість придбати тематичний випуск щомісячного журналу «Практика управління закладом освіти»! На сторінках видання розкрито тему «Атестація педагогічних працівників ЗНЗ».

Унікальний тематичний випуск журналу «Практика управління закладом освіти» №7 2013 року присвячений темі «Атестація педагогічних працівників ЗНЗ»

У статті під назвою «Діяльність керівника навчального закладу під час атестаційного періоду» роз’яснено, що потрібно знати керівнику навчального закладу, щоб успішно організувати та провести атестацію педагогічних працівників. Зазначено строки та порядок проведення атестації. Описано особливості ведення ділової документації з атестації.

У статті «Вивчення професійної діяльності педагогічних працівників» визначено способи та тривалість вивчення професійної діяльності педагогічних працівників. Зазначено, за якими напрямами діяльності слід оцінювати роботу педагогічного працівника. Пояснено, чи потрібно педагогам готувати звіти про роботу в міжатестаційний період.

Стаття «Підбиття підсумків атестації педагогічних працівників» присвячена питанню термінів проведення атестації. У ній наведено приклади оформлення наказів про результати атестації педагогічних працівників, звільнення педагогічного працівника за результатами атестації, про переведення працівника на іншу посаду.

Крім того:

  • нормативно-правові документи щодо атестації педагогічних працівників
  • відповіді на запитання щодо атестації педагогів
  • приклад оформлення наказу про створення атестаційної комісії та затвердження її складу
  • приклад оформлення характеристики діяльності педагогічного працівника.

А тепер — найголовніше!

Якщо ви не встигли оформити передплату на «Практика управління закладом освіти» на ІІ півріччя на пошті, ви можете зробити це в редакції:

тел./факс: 0 (44) 586-56-06

e-mail: peredplata@Експертус.com.ua

oplatforma.com.ua/

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді