Зустрічайте ексклюзивний випуск журналу «Заступник директора школи»!

Побачив світ тематичний номер журналу «Заступник директора школи». На його сторінках розкрито тему «Плекаємо обдарованих учнів», що завжди є актуальною для кожного педагога.

У серпні вийшов друком ексклюзивний тематичний випуск журналу «Заступник директора школи».

Статті номера присвячені темі розвитку й навчання обдарованих учнів. Це питання завжди актуальне, оскільки саме такі учні в майбутньому визначатимуть стан науки, освіти й економіки держави.

У публікації «Проблемне навчання — основа розвитку творчого мислення учня» описано методи, прийоми, засоби проблемного навчання. Також розкрито особливості проблемних уроків. Визначено, що завдяки проблемному навчанню зростає рівень навчальних досягнень учнів, у них розвивається нестереотипне мислення.

Стаття «Забезпечуємо підтримку обдарованих учнів» з’ясовує суть труднощів обдарованих учнів у шкільному середовищі. Також у публікації описано забезпечення педагогічної підтримки обдарованих учнів. Читачі мають нагоду ознайомитися з освітніми технологіями щодо роботи з обдарованими учнями, пам’яткою для педагогів «Форми роботи з обдарованими учнями в системі додаткової освіти», а також взяти до уваги анкету «Виявлення ознак обдарованості в учнів».

Окрім того, у номері подано статтю «Проектування дистанційних курсів для учнів», де з’ясовано, яку найкраще використати платформу для розроблення дистанційного навчального курсу, названо інтерактивні технології, які варто застосовувати в дистанційному курсі. Подано перелік платформ і програм дистанційного навчання та охарактеризовано їхні ресурси.

Усе це та багато іншої корисної та важливої інформації читайте на сторінках тематичного випуску щомісячного журналу «Заступник директора школи».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді