Міністерство затвердило нову інструкцію з діловодства у школах

Підписано наказ «Про затвердження Типової інструкції з діловодства у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності», яким встановлено вимоги щодо здійснення документування у загальноосвітніх навчальних закладах країни.

Міністерство освіти і науки України затвердило нову типову інструкцію з діловодства у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності.

Відповідний наказ «Про затвердження Типової інструкції з діловодства у  загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності» від 28.08.2013 № 1239 підписав міністр освіти і науки України Дмитро Табачник.

Інструкцією встановлено вимоги щодо документування управлінської інформації, організації роботи з документами та перелік типових документів, що створюються під час діяльності загальноосвітніх навчальних закладів із зазначенням строків зберігання.

Усі працівники загальноосвітніх навчальних закладів зобов’язані дотримуватися вимог і рекомендацій щодо порядку здійснення документування. Керівники шкіл несуть відповідальність за організацію діловодства, зміст, якість підготовки та оформлення документів.

Перевірки здійснюватиме Державна інспекція навчальних закладів України, центральні органи виконавчої влади та місцеві органи управління освітою.

Докладніше за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді