Зустрічайте — новий журнал «Учитель музичного мистецтва»!

Побачив світ новий журнал, на сторінках якого кожен учитель музичного мистецтва знайде для себе розробки уроків з методичними рекомендаціями, авторські програми, сценарії свят та багато іншої корисної інформації.

Першого жовтня журналу «Музичний керівник» виповнюється три роки! За цей час він доволі підріс, збагатився знаннями, збільшив коло своїх шанувальників, знайшов нових друзів-читачів та авторів і, як сучасні діти-вундеркінди, практично вже готовий іти до школи. Та оскільки трирічних дітей до школи не беруть, цю естафету він передає новому журналу напряму «ЕкспертусОсвіта» — «Учитель музичного мистецтва».

Як відомо, що старшими стають діти, то все більше у них зростає інтерес до знань, вони воліють експериментувати, робити відкриття. Тому журнал «Музичний керівник» вже не в змозі ділити один творчий майданчик із початковою школою, тим паче, що й школа — це не лише учні початкових класів. Наші міркування співпали з вашими побажаннями, і вже з січня 2014 року функціонуватимуть два автономні журнали: «Музичний керівник» та «Учитель музичного мистецтва». Кожен фахівець матиме свій журнал. І це чудово!

Кажуть, що діти одне в одного вчаться — менше у старшого і навпаки. Гадаємо, що розподіл журналу «Музичний керівник» не завадить дружбі між дитячим садком і школою, а навпаки — стане зразком наступності й взаємодопомоги. І те, чого за три роки навчився журнал «Музичний керівник», він неодмінно передасть журналу «Учитель музичного мистецтва», який відкриватиме новий музичний горизонт учням початкової, основної і старшої школи. І найприємніше те, що ми ні з ким не прощаємося, а просто вітаємо нову читацьку аудиторію, яка відкриє для себе сучасне, якісне видання «Учитель музичного мистецтва». Щиро віримо, що цей новий журнал стане для вас, шановні передплатники, не лише потрібним, а й найулюбленішим і незамінним помічником!

Хочете у цьому переконатися?

Тоді замовте БЕЗОПЛАТНЕ презентаційне число журналу «Учитель музичного мистецтва» просто зараз! 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді