Батьки вихованців — партнери чи «наглядачі»

Зустрічайте нове число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стало питання налагодження взаємин педагогів та батьків вихованців

Зустрічайте нове число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стало питання налагодження взаємин педагогів та батьків вихованців.

Дедалі частіше батьки дошкільників висловлюють своє незадоволення діями працівників дитячих садків. І роблять це як відкрито на всіляких інтернет-форумах, так і потайки, надсилаючи анонімні звернення. І проблема полягає не у з’ясуванні, хто вчинив правильно і чи певні претензії й нарікання справедливі. Питання в іншому — чому не вдається розв’язати ті чи ті проблеми за допомогою діалогу? Партнерські взаємини між педагогами та батьками — лише декларація? Чому батьки не довірять педагогам? Чому іноді вдаються до неприпустимих дій — таємного стеження, перевірки особистих речей працівників дошкільного закладу тощо? Як налагодити довірчі взаємини між педагогами та батьками вихованців? Міркування педагогів, психологів і батьків дошкільників щодо цього — у відповідній публікації газети.

Центральний розворот цього числа газети присвячений батьківській громадськості. Не секрет, що кожна маленька дитина буває впертою, неслухняною, гарячкуватою, свавільною, схильною попри все обстоювати свою позицію. Іноді це смішить батьків, інколи дратує, а часом терпець майже уривається. Що ж робити, коли дитина наче навмисно опирається саме тоді, коли це зовсім несвоєчасно, читайте у статті «Уперті діти: турбота чи щастя?».

Різдвяні історії з життя, розповіді про незвичайні дитячі садки, відповіді експертів на запитання читачів, огляд подій дошкілля з усіх регіонів України, новини законодавства, алгоритм розроблення графіка відпусток працівників дошкільного закладу, привітання освітян та дошкільних закладів із ювілеями — усе це та багато іншої корисної інформації читайте на шпальтах газети «Дошкілля.UA» № 1 (25) 2016.

Нагадуємо, що передплата на газету в редакції триває. Щоб здійснити передплату онлайн, достатньо зайти у розділ «Експертус Освіта» порталу «Педрада», обрати видання та натиснути на кнопку «Передплатити». Також оформити передплату можна за номерами 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback) або листом на адресу peredplata@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді