Запрошуємо на БЕЗОПЛАТНИЙ семінар «Кадрова служба. Перспективи-2014»

Запрошуємо всіх охочих до участі у безоплатному семінарі «Кадрова служба. Перспективи-2014». Учасники заходу отримають безоплатний ДЕМО-доступ до системи «Експертус Кадри», а також персональні консультації та відповіді на свої запитання.

12 листопада 2013 року напрям «Експертус Кадри», що видає журнали «Кадровик-01», «Бібліотека Кадровика» та експертно-правову систему «Експертус: Кадри», запрошує до участі у БЕЗОПЛАТНОМУ семінарі всіх спеціалістів кадрової служби.

Захід відбудеться у конференц-залі Донбас Арени міста Донецька.

Обов’язкова реєстрація!

Тема семінару — «КАДРОВА СЛУЖБА. ПЕРСПЕКТИВИ-2014».

Лектори семінару:

  • Ірина Іванченко, шеф-редактор журналів «Кадровик-01» і «Бібліотека Кадровика», ідеолог і постійний лектор Суботньої Школи Кадровика і Курсів підвищення кваліфікації керівників і фахівців кадрових служб, автор сотень публікацій з роз’ясненнями новацій у сферах захисту персональних даних, зайнятості населення, кадрового діловодства.
  • Юлія Видиборець — головний редактор експертно-правової системи       «Експертус Кадри», юрист у сфері трудового права, автор численних публікацій у журналах «Кадровик-01», «Бібліотека Кадровика», «Головбух: БЮДЖЕТ».

У програмі семінару:

  • Квота для працевлаштування: кого включати у квоту, якими документами підтверджується право на включення у квоту; чи враховувати при виконанні квоти сумісників та жінок, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною; які фінансові стимули передбачені для роботодавця, що приймає на роботу громадян «квотної» категорії; відповідальність за необгрунтовану відмову в прийнятті на роботу громадян «квотної» категорії
  • Нові форми звітів до центру зайнятості: заповнюємо без помилок
  • Антидискримінаційні обмеження при складанні оголошень про вакансії
  • Реєстрація баз персональних даних та законодавчі новації у сфері захисту персональних даних з 1 січня 2014
  • Знайомство з системою « Експертус Кадри»
  • Кава-пауза

та багато іншого.

Взяти участь у семінарі дуже просто! Пройдіть легку реєстрацію. Обов’язково заповніть усі поля з зірочкою.

Ваші переваги:

  • Учасники семінару отримають безоплатний ДЕМО-доступ до системи

«Експертус Кадри»

  • Персональні консультації та відповіді на запитання учасників

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді