У Харкові планують відкрити міні-друкарню з виготовлення рельєфних книг

У Харкові відбулася презентація тактильних книг. Громадські діячі міста виступили з ініціативою відрити друкарню, яка би спеціалізувалася на виготовленні рельєфних книг для людей з порушенням зору.

Представники громадських організацій Харкова планують організувати відкриття міні-типографії з виготовлення тактильних книг.

Про це стало відомо під час візиту громадських діячів до Харківського центру реабілітації молодих інвалідів та членів їхніх родин «Право вибору».

Учасники заходу презентували тактильні книги, що використовуються відвідувачами центру. У результаті виникла ідея організувати в місті міні-типографію з виготовлення таких рельєфних книг, повідомляє Харківська міська рада.

За словами громадських діячів, створена типографія працювала би для задоволення потреб Харківського обласного навчально-виховного комплексу для сліпих дітей імені В.Г. Короленка та для громадських організацій, що допомагають людям із порушенням зору.

Присутні також ознайомилися з діяльністю центру реабілітації молодих інвалідів та членів їхніх родин «Право вибору». Його працівники щодня допомагають людям, які мають проблеми із зором, зокрема дітям молодшого віку.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді