Документальний супровід внутрішньошкільного контролю

У листопадовому номері журналу «Заступник директора школи» ви маєте змогу дізнатися про документальний супровід внутрішньошкільного контролю та особливості використання інтерактивних технологій на засіданнях педагогічної ради.

Побачив світ листопадовий номер щомісячного журналу «Заступник директора школи», присвячений темі «Документальний супровід внутрішньошкільного контролю».

Вам стануть у пригоді подані приклади оформлення положення про внутрішньошкільний контроль, плану-завдання, аналітичної довідки та наказу за результатами проведення контролю.

На шпальтах журналу висвітлено різні аспекти проведення засідань педагогічних рад із використанням інтерактивних технологій, які згуртовують вчителів для досягнення спільної мети.

Також пропонуємо ознайомитися з досвідом колег, які стимулюють учнів здобувати знання безперервно, залучаючи їх до інформаційного навчального середовища. Адже втілення ідеї навчання протягом життя спонукає вчителів до пошуку нових методів і форм роботи.

Зацікавити учнів вивченням іноземної мови, спонукати їх до активної пізнавальної діяльності, перетворити кожний урок на захоплююче дійство дає змогу застосування засобів театральної педагогіки. Упровадження такої методики у вашій школі сприятиме формуванню в учнів умінь і навичок спілкування іноземною мовою, а також розширенню їхнього світогляду, розвитку в них доброзичливості, ініціативності тощо.

Усе це та багато іншої корисної та цікавої інформації читайте на сторінках щомісячного журналу «Заступник директора школи».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді