У Росії запускають «дитячий інтернет»

Координаційний центр національного домену мережі інтернет ініціює запуск спеціалізованої дитячої доменної зони. За словами фахівців, у ньому діти зможуть дізнаватися про корисні та цікаві проекти, а також безпечно користуватися інтернетом.

До кінця 2013 року в Російській Федерації планують запустити спеціалізовану дитячу доменну зону «ДІТИ».

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами голови Координаційного центру національного домену мережі інтернет Андрія Колєснікова, вже підписано відповідний договір із корпорацією ICANN, яка управляє адресним простором інтернету.

«Так що в нас буде ще один кириличний домен. У ньому будуть розвиватися цікаві для дітей проекти», — пояснив голова Координаційного центру.

Андрій Колєсніков зазначив, що це буде новий підхід до «дитячого інтернету», оскільки в новій зоні працюватимуть лише цікаві, корисні та безпечні сайти.

«Це не реструктивні проекти, спрямовані на те, щоб все закрити і заборонити. Це побудова якогось острова, який дозволить дітям спокійно вивчати інтернет», — підсумував голова Координаційного центру.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді