17-річна школярка прикрашає рідне місто малюнками

Тетяна Дмитренко, школярка з Черкас, допомагає рідному місту, розмальовуючи стіни будівель та майданчики оригінальними малюнками. Так на вулиці оживають герої з відомих мультфільмів.

17-річна школярка Тетяна Дмитренко розмальовує будівлі в рідному місті Черкаси. На сірих стінах з’являються яскраві герої улюблених мультфільмів.

За словами самої Тетяни, спочатку її запросили прикрасити власну школу № 20, стіна якої була в аварійному стані. Дівчина вирішила зобразити на ній шкільне життя, що дуже сподобалося однокласникам.

Після успішного виконання цього завдання їй запропонували попрацювати з дитячими майданчиками в межах міського проекту.

«В основному я малювала героїв із радянських старих мультфільмів — «Ну, погоди!», «Винни Пух», «Простоквашино». Багато людей питають, чому не диснеївських персонажів? Справа в тому, що мої малюнки заздалегідь обговорювалися з мешканцями прилеглих будинків та дітьми, які грають на цих майданчиках. Героїв обирали саме вони», — розповідає Тетяна.

Натхненником ідеї прикрасити місто став місцевий депутат Василь Соломаха, який виділив кошти на закупівлю фарби. У свою чергу, дівчині було цікаво спробувати свої сили в такому масштабному проекті, оскільки до того вона не малювала настільки об’ємні картини.

Наталія Дмитренко, мати Тетяни, розповіла, що її донька почала малювати ще в дитинстві. Дівчина досі займається в художньому гуртку, а вільний час присвячує написанню картин.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді