Розпочинається громадське обговорення проекту «Орієнтири літературного освітнього канону»

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти ініціює громадське обговорення проекту «Орієнтири літературного освітнього канону». Визначення орієнтирів має на меті розв’язання низки нагальних питань сучасної освіти.

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти запрошує долучитися до обговорення проекту «Орієнтири літературного освітнього канону», що дасть змогу визначити чіткі критерії під час добору творів для вивчення у вищих навчальних закладах і школах.

Викладачі ВНЗ та шкіл, науковці-літературознавці, представники українських методичних шкіл, молоді читачі художньої літератури та громадськість мають можливість вплинути на розв’язання низки нагальних питань сучасної освіти, зокрема порадити літературу для самостійного читання, визначити, як подолати кордони між сучасним юнацьким сприйняттям світу та мистецтва й класикою вітчизняної й світової літератури.

З проектом «Орієнтири літературного освітнього канону» можна ознайомитися на сайті МОН, у рубриці «Громадське обговрення». Зауваження та пропозиції надсилайте на електронну адресу [email protected] до 31 грудня 2013 року.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді