Незабаром завершиться прийом робіт на конкурс «Вчитель-новатор»

До кінця грудня 2013 року освітяни та студенти педагогічних ВНЗ мають можливість стати учасниками X Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор». На переможців чекають цінні подарунки, а найактивніший навчальний заклад отримає сучасний інтерактивний комплекс.

Вже незабаром, а саме 31 грудня 2013 року, завершиться прийом робіт для участі у X Всеукраїнському конкурсі «Вчитель-новатор».

Його ініційовано для підтримки освітян в опануванні сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, а також у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів у навчання.

Конкурс проводить компанія «Microsoft Україна» на виконання програми «Партнерство в навчанні» за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН.

Учасниками конкурсу є педагогічні працівники закладів освіти будь-якої форми власності та студенти педагогічних ВНЗ. У підсумку буде визначено 10 переможців та 100 лауреатів конкурсу. Усі учасники отримають сертифікати про участь.

Організатори конкурсу зауважують, що найактивніший навчальний заклад отримає повноцінний та сучасний інтерактивний комплекс, а саме інтерактивну дошку, проектор та необхідне програмне забезпечення. Крім того, всі педагогічні працівники цього закладу пройдуть безоплатне навчання, спрямоване на опанування роботи з інтерактивним комплексом.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42295

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді