«Заступник директора школи» запрошує до участі у конкурсі

Незабаром стартує конкурс для педагогів ЗНЗ на найкращу авторську розробку «Організація роботи методичних об’єднань». Уже з 28 січня 2014 року розпочнеться прийом конкурсних робіт. Візьміть участь у конкурсі та отримайте чудові подарунки!

Удосконалити професійну компетентність педагогів, мотивувати їх підвищувати власний професійний рівень дає змогу належна організація творчої діяльності методичного об’єднання. Саме тому творчим, ініціативним педагогічним працівникам редакція журналу «Заступник директора школи» оголошує конкурс на найкращі матеріали щодо організації роботи методичних об’єднань.

Конкурс «Організація роботи методичних об’єднань» триватиме
з 28 січня по 23 квітня 2014 року.

Учасники конкурсу:
педагогічні працівники загальноосвітніх навчальних закладів.

Переможці та дипломанти
конкурсу отримають чудові подарунки та почесні дипломи від напряму «Експертус Освіта» Видавничого дому Експертус. Найкращі конкурсні роботи будуть опубліковані на строінках журналу «Заступник директора школи».

Умови конкурсу читайте в січневому номері видання та на сайті oplatforma.com.ua.

Заявка на участь у конкурсі — ОБОВ’ЯЗКОВА.

Втілюйте свої ідеї, надсилайте авторські розробки для участі у конкурсі «Організація роботи методичних об’єднань» та вигравайте цінні подарунки! Бажаємо успіхів!

Докладніше читайте на сайті конкурсу!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді