Учасників ЗНО інформуватимуть через смс

Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти вирішив спілкуватися з абітурієнтами за допомогою смс. Абітурієнти, які помилилися при складанні пакета документів, отримають відповідні повідомлення.

Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти виступив з ініціативою спростити процес складання тестів зовнішнього незалежного оцінювання.

Для допомоги майбутнім абітурієнтам у регіоні вже діє послуга смс-інформування. Той, хто зареєструвався на незалежне оцінювання, однак помилився при складанні пакета документів, отримує повідомлення з відповідним текстом на мобільний.

Цю ініціативу підтримали у Києві. За словами директора Українського центру оцінювання якості освіти Ірини Зайцевої, таке нововведення цілком відповідає вимогам сьогодення. Вона переконана, що в такий спосіб вдасться зекономити час.

Нагадаємо, що реєстрація для участі у ЗНО-2014 завершилася 5 березня. Однак абітурієнти, яким відмовлено у реєстрації, можуть усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, та до 19 березня надіслати на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти новий комплект реєстраційних документів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді