Кращі вчителі-новатори України отримали почесні нагороди

Відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор». Представники Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій та змісту освіти та компанії «Майкрософт Україна» відзначили досягнення кращих педагогів країни.

3 квітня 2014 року у стінах Міністерства освіти і науки України (МОН) відбулося урочисте нагородження переможців X Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор».

Як повідомляє МОН, захід організувала компанія «Майкрософт Україна» за підтримки Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

З вітальним словом до учасників заходу звернулися: заступник Міністра освіти і науки України — керівник апарату Олексій Дніпров, заступник директора Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Тамара Пушкарьова, керівник програми «Партнерство в навчанні» компанії «Майкрософт Україна» Роман Рудюк, заступник директора видавництва «Розумники» Валентин Рогоза, директор компанії «Панасонік Україна» Кодзі Терадзіма, керівник національного проекту «Відкритий світ» Руслан Свірський.

Перемогу в конкурсі здобули:

1. Алла Борзенко, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Безіменне Донецької області;

2. Олександра Войчишин, Державна гімназія м. Заліщики Тернопільської області;

3. Наталія Гончар, ЗОШ І-ІІІ ст., с. Зеленівка Запорізької області;

4. Тамара Косован, СШ № 2 ім. О. М. Кота м. Токмак Запорізької області;

5. Євген Мотурнак, Ліцей № 100, м. Дніпропетровськ;

6. Оксана Пасічник, Школа-гімназія «Сихівська» м. Львів;

7. Наталя Пугач, Вище професійне училище № 7 м. Кременчук Полтавської області;

8. Ліля Телішевська, ЗОШ № 99 м. Львів;

9. Ольга Хіль, Гімназія № 8 м. Одеса;

10. Олена Яценко, ДСЗШ № 135 м. Донецьк;

У номінації «Найактивніша школа» сертифікат і подарунок від партнерів компанії «Панасонік Україна» отримав Луганський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів — колегіум № 36», м. Луганськ.

У Номінації «Відкритий світ» переможцем стала Людмила Григор'єва, СШ № 3, м. Гадяч Полтавської області.

Гран-прі конкурсу отримали Ліна Кравченко із Запорізького Січового колегіуму-інтернату м. Запоріжжя та Телішевська Ліля (ЗОШ № 99 м. Львів).

Вітаємо переможців! Щиро зичимо натхненної праці, нових звершень та високих професійних злетів!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді