У пришкільному таборі «Країна дитячих мрій» відбулися спортивні змагання

Учні загальноосвітньої школи № 247 м. Києва взяли участь у спортивних змаганнях, що відбулися у пришкільному таборі «Країна дитячих мрій». Протягом дня учасники заходу змагалися за перемогу в естафеті «Веселі старти», чемпіонаті з дартсу та жонглюванню футбольним м’ячем.

Понад 100 дітей, які відпочивають після навчального року у пришкільному таборі «Країна дитячих мрій» (загальноосвітня школа № 247 м. Києва), взяли участь у спортивних змаганнях.

За ініціативи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації м. Києва та Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» для школярів були організовані естафети «Веселі старти», чемпіонат табору з дартсу, жонглювання футбольним м’ячем та змагання на скакалках.

Фізкультурно-спортивні та оздоровчі заходи були приурочені до Дня молоді, який відзначається щороку в останню неділю червня.

Варто зазначити, що подібні заходи заплановано провести також в інших навчальних закладах, де працюють табори відпочинку з денним перебуванням дітей на базі навчальних закладів Деснянського району столиці України.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді