Атестація по-новому

У Міністерстві освіти і науки України повідомили про початок громадського обговорення Концепції Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів та об’єднань.

Міністерство освіти і науки України оприлюднило на офіційному веб-сайті проект Концепції Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів та об’єднань.

Робоча група за участю педагогічних працівників, науковців, представників громадськості та органів управління освітою розробила Проект Концепції.

Проект Концепції є попереднім етапом підготовки відповідного наказу Міністерстві освіти і науки України, яким будуть визначені нові підходи до урегулювання державної атестації вищевказаних навчальних закладів, — зазначають у МОН.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту можна надсилати до 10 вересня 2014 р. на електронну адресу: [email protected].

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді