Як здійснюватиметься соціально-педагогічний патронат в умовах дошкільного закладу та сім’ї

У Міністерстві освіти і науки України повідомили про початок громадського обговорення проекту Положення про соціально-педагогічний патронат в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї.

Міністерство освіти і науки України оприлюднило на офіційному веб-сайті проект Положення про соціально-педагогічний патронат в умовах дошкільного навчального закладу та сім’ї.
Як визначено у проекті Положення, соціально-педагогічний патронат – це система гуманітарних послуг і заходів, спрямованих на полегшення пристосування сім’ї та її членів до вимог суспільства, допомогу у вихованні дітей, подолання та профілактику міжособистісних конфліктів у родині, захист прав дітей.
У проекті Положення окреслено мету, завдання, функції, принципи та етапи здійснення соціально-педагогічного патронату, визначено його зміст. Також описано порядок зберігання документів щодо організації соціально-педагогічного патронату.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту можна надсилати 15 серпня 2014 року на електронну адресу: [email protected]

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді