Співпраця музичного керівника та інструктора з фізкультури

Серпневе число журналу «Музичний керівник» присвячено співпраці музичного керівника та інструктора з фізкультури. Також у цьому числі журналу для вас — низка публікацій щодо різних видів розвивальної та оздоровчої роботи з дітьми на музичних заняттях.

Педагоги дошкільних навчальних закладів у своїй роботі мають єдину мету — формувати в кожному з вихованців гармонійну, всебічно розвинену, сильну, душевно щедру особистість, яка прагнутиме активно діяти, творити, віддавати у світ найкраще. Часто педагоги об’єднують зусилля, щоб праця була ефективнішою та результативнішою.

Серпневе число журналу «Музичний керівник» присвячено співпраці музичного керівника та інструктора з фізкультури. Зокрема, до вашої уваги — методична публікація «Особливості взаємодії музичного керівника та інструктора з фізкультури», у якій розглянуто роль музичного керівника в організації рухової активності дітей та аспекти впливу музики на вдосконалення рухової діяльності дітей, подано поради щодо добору музики для різних форм рухової активності дітей у дошкільних навчальних закладах. Ознайомитися з практичним досвідом ефективної співпраці музичного керівника та інструктора з фізкультури ви можете в статті «Інтегрована робота інструктора з фізкультури та музичного керівника», до якої додано сценарій музично-спортивної розваги для дітей середньої групи «Колесо Фортуни».

Також у цьому числі журналу «Музичний керівник» для вас — низка публікацій щодо різних видів розвивальної та оздоровчої роботи з дітьми на музичних заняттях. А саме: конспект відкритого музичного заняття з елементами логоритміки для дітей середньої групи «Подорож до музичної хатинки», авторські музичні психогімнастичні вправи та ігри з детально описаними супровідними рухами, а також захопливий сценарій ігрового осіннього свята для дітей молодшої групи «Подарунки осіннього лісу». А для дітей старшої групи ми підготували сценарій осіннього свята «Українська осінь», скориставшись яким, ви разом зі своїми вихованцями та їхніми батьками створите захопливе осіннє свято в українському стилі, сповнене веселих ігор, пісень і таночків.

Зрештою, в цьому числі пропонуємо до вашої уваги добірку пісень на різноманітну тематику. Усе це та багато іншої корисної інформації читайте на сторінках серпневого числа журналу «Музичний керівник».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді