Засідання Колегії МОН відбудеться в режимі онлайн-конференції

22 серпня 2014 року у режимі відеоконференції обговорюватимуть підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2013/2014 навчальному році та визначатимуть завдання на 2014/2015 навчальний рік.

Засідання Колегії Міністерства освіти і науки України (МОН) з областями України відбудеться 22 серпня 2014 року у режимі відеоконференції.

Заплановано обговорити підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2013/2014 навчальному році та визначити завдання на 2014/2015 навчальний рік.

МОН підготувало до конференції такі матеріали:

  • Проект порядку денного Колегій Міністерства освіти і науки України.
  • Пропозиції департаментів освіти і науки обласних державних адміністрацій до проекту рішення Колегії Міністерства освіти і науки України.
  • Пропозиції експертних груп Коаліції неурядових організацій «За освітню реформу».
  • Інформаційні матеріали до підсумкової Колегії: Про підсумки розвитку, дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2013/2014 навчальному році та завдання на 2014/2015 навчальний рік.
  • Проект рішення Колегії Міністерства освіти і науки України «Про підсумки розвитку дошкільної,загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2013/2014 навчальному році та завдання на 2014/2015 навчальний рік».

Всі ці документи можна переглянути за посиланням.

Охочі зможуть переглянути засідання Колегії МОН наживо за посиланням, яке стане активним з 11:00 22.08.2014.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді