Ви керівник школи? Тоді наші журнали й КОЗА-ДИСКи саме для вас

Навіть найдосвідченішому керівнику іноді може знадобитися професійна підтримка. Надійною допомогою для кожного керівника ЗНЗ стануть наші щомісячний журнал «Практика управління закладом освіти» та щоквартальний тематичний КОЗА-ДИСК «Шаблони документів закладу освіти».

Кожен керівник загальноосвітнього навчального закладу має великий досвід розв’язання будь-яких управлінських завдань, але іноді в його роботі все одно виникають складнощі.

У таких випадках на допомогу завжди готові прийти редакції журналу «Практика управління закладом освіти» та КОЗА-ДИСК «Шаблони документів закладу освіти».

Просто зараз ЗАВАНТАЖТЕ презентаційний номер журналу «Практика управління закладом освіти». У цьому номері вміщено публікації про підвищення професійної майстерності, створення безпечних умов навчання та виховання дітей, збереження їхнього здоров’я, висвітлено деякі кадрові та господарські питання, подано огляд нормативно правових актів щодо організації харчування дітей та порядок проведення спеціального розслідування в ЗНЗ.

Іншим надійним помічником керівника ЗНЗ стане КОЗА-ДИСК «Шаблони документів закладу освіти». Протягом 2015 року передплатники цього унікального продукту отримають тематичні CD із понад 100 шаблонами документів, необхідних для роботи керівника навчального закладу. Усі шаблони відповідають чинному законодавству України, а самі КОЗА-ДИСКи містять автоматичні розрахункові таблиці, діаграми та графіки, що гарантовано полегшить роботу та заощадять час директорам шкіл.

Що таке КОЗА-ДИСК та як із ним працювати? ДИВІТЬСЯ детальну відеоінструкцію.

Наступного 2015 року вийдуть такі випуски КОЗА-ДИСКа «Шаблони документів закладу освіти»:

  • Громадське самоврядування
  • Організація харчування
  • Медичне обслуговування
  • Імідж навчального закладу

Тож якщо ви керівник ЗНЗ, то радимо замовити видання в найближчому відділенні «Укрпошти» за такими передплатними індексами:

  • «Практика управління закладом освіти» — 95280
  • «Шаблони документів закладу освіти» — 37845

Моментальну онлайн-передплату ви можете оформити на порталі освітян України «Педрада» у розділі «Експертус Освіта» або просто за номером 0 (44) 586-56-06 чи в електронному листі на адресу peredplata@Експертус.com.ua

Радимо кожному керівникові загальноосвітнього навчального закладу вже зараз подбати про професійну підтримку на наступний рік!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді