Конкурс «Геліантус-учитель»

Триває реєстрація на участь у конкурсі «Геліантус-учитель» для вчителів природничих предметів (фізики, хімії, біології, географії) та вчителів початкових класів

Творче об’єднання «Соняшник» оголошує конкурс «Геліантус-учитель». До участі запрошують вчителів природничих предметів (фізики, хімії, біології, географії) та вчителів початкових класів.

Конкурс проводиться відповідно до листа МОН України «Про проведення VI Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник», Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності для вчителів «Геліантус-учитель» та Всеукраїнського конкурсу фотографій «Моя Україна» від 13.05.2015 № 2/2-14-927-15.

Мета конкурсу — підвищення кваліфікації педагогів.  

Як зазначено на сайті організаторів, конкурс  проводиться анонімно і не має на меті перевіряти професійну придатність.  

Участь у конкурсі безоплатна.  Для участі у конкурсі потрібно зареєструватися за посиланням. Реєстрація триватиме до 22 березня 2016 року.

Участь у конкурсі передбачає складання дворівневого тесту.  Основна частина тесту складається із 16 простих завдань. Друга частина —  з чотирьох складніших завдань з конкретного предмета (фізики, хімії, біології, географії) або завдання для вчителів початкових класів.

Тривалість складання тесту — 30 хвилин.

Докладніше про конкурс

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді