Столичним школярам продовжено канікули

У Києві продовжили зимові канікули у школах на тиждень, до 18 січня.

Прес-служба Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА повідомляє про те, що зимові канікули у столичних школах продовжено до 18 січня.

У зв’язку з введенням режиму економії теплової енергії у столиці, міська влада змушена була продовжити зимові канікули до трьох тижнів — з 27 грудня 2014 до 18 січня 2015. Як повідомляв УНН, у зв’язку з продовженням зимових канікул столичні школярі не будуть потім навчатися по суботах.

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації з гуманітарних питань Ганни Старостенко, великого перевантаження для учнів не буде. «За рахунок ущільнення програми, додаткових занять або самостійного вивчення, до кінця третьої чверті учні зможуть наздогнати програму», — наголосила Г. Старостенко. Крім того, вона зазначила, що завдяки продовженню тривалості зимових канікул до трьох тижнів місто зможе заощадити близько восьми мільйонів гривень.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді