Як прийшли до нас колядники в гості

Вихованці театру пісні «Ладоньки» подарували свято працівникам Видавничого дому Експертус.

14 січня на свято Святого Василя до Видавничого дому Експертус завітав з українськими народними колядками, щедрівками та традиційними віншуваннями зразковий художній колектив «Театр пісні «Ладоньки» на чолі з художнім керівником, заслуженим діячем естрадного мистецтва Світланою Садовенко.

Вихованці театру пісні «Ладоньки» влаштували у видавництві справжній концерт із насиченою пісенною програмою, в якій окрім уже відомих і звичних багатьом колядок «Добрий вечір, тобі, пане господарю» та «Нова радість стала» прозвучали маловідомі народні пісні про Маланку та Василька, стародавні щедрівки, пісенні зразки дитячого музично-ігрового фольклору.

Надзвичайно вразила слухачів характерна народна манера співу, яка по-особливому лунала з дитячих вуст, яскраві костюми, та насамперед — тепло і щирість, які випромінювали діти.

Довідково

Зразковий художній колектив «Театр пісні «Ладоньки» засновано 2004 року на базі Центру позашкільної роботи Святошинського району міста Києва. Творчий колектив є неодноразовим учасником і переможцем Всеукраїнських та Міжнародних музичних конкурсів та фестивалів. У театрі пісні «Ладоньки» дітям прищеплюють любов до українських народних звичаїв та обрядів, спонукають до творчого самовираження, навчають традиційної манери співу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді