Як прийшли до нас колядники в гості

Вихованці театру пісні «Ладоньки» подарували свято працівникам Видавничого дому Експертус.

14 січня на свято Святого Василя до Видавничого дому Експертус завітав з українськими народними колядками, щедрівками та традиційними віншуваннями зразковий художній колектив «Театр пісні «Ладоньки» на чолі з художнім керівником, заслуженим діячем естрадного мистецтва Світланою Садовенко.

Вихованці театру пісні «Ладоньки» влаштували у видавництві справжній концерт із насиченою пісенною програмою, в якій окрім уже відомих і звичних багатьом колядок «Добрий вечір, тобі, пане господарю» та «Нова радість стала» прозвучали маловідомі народні пісні про Маланку та Василька, стародавні щедрівки, пісенні зразки дитячого музично-ігрового фольклору.

Надзвичайно вразила слухачів характерна народна манера співу, яка по-особливому лунала з дитячих вуст, яскраві костюми, та насамперед — тепло і щирість, які випромінювали діти.

Довідково

Зразковий художній колектив «Театр пісні «Ладоньки» засновано 2004 року на базі Центру позашкільної роботи Святошинського району міста Києва. Творчий колектив є неодноразовим учасником і переможцем Всеукраїнських та Міжнародних музичних конкурсів та фестивалів. У театрі пісні «Ладоньки» дітям прищеплюють любов до українських народних звичаїв та обрядів, спонукають до творчого самовираження, навчають традиційної манери співу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді