Проект з енергоефективності освітлення у школі

Програма розвитку ООН в Україні пропонує загальноосвітнім навчальним закладам взяти участь у проекті «Трансформація ринку в напрямі енергоефективного освітлення» та виграти комплект енергозберігаючих лампочок.

Проект «Трансформація ринку в напрямі енергоефективного освітлення» від Програми розвитку ООН в Україні передбачає проведення занять з енергоефективності освітлення у загальноосвітніх навчальних закладах, використовуючи комплект інформаційних матеріалів, а також методичних рекомендацій для учителів.

Організатор —  благодійна організація «Вчителі за демократію і партнерство»безкоштовно пропонує посібник «Методичні рекомендації для вчителів щодо проведення занять з питань енергоефективного освітлення у початковій, основній та старшій школі» , який можна використати під час проведення тематичних виховних  годин в окремих класах, iнтегрованих уроків або використати пiд час викладання окремих предметiв (зокрема, географiї, фiзики, економiки, трудового навчання, природознавства). Такі уроки i виховнi години можуть бути об'єднанi у тематичний тиждень, присвячений екологiчнiй роботi тощо.

Посібник з методичними рекомендаціями призначений для вчителів початкової, основної і старшої школи, класних керівників, педагогів-організаторів шкіл.

Окрім того, школи безкоштовно отримують також додаткові матеріали для учнів: наклейки, магніти, диск з мультфільмами тощо.

Для того щоб взяти участь у проекті і отримати безкоштовні матеріали, навчальним закладам необхiдно до З1 сiчня 2015 року подати заявку на участь за адресою [email protected], яка мiстила б таку iнформацiю: адреса та назва школи, телефон вiдповiдальної особи, кiлькiсть учнiв молодшої школи (1–4 класи), середньої школи (5–9 класи), старшої школи (7–11класи).

До 28 лютого 2015 року школи мають надіслати звіт про проведення уроків на адресу [email protected] або за необхiдностi на поштову адресу проектy: Проект ПРООН «Трансформація ринку в напрямі енергоефективного освітлення», вул. Митрополита Василя Липкiвського, 35, к. 201–203, м.Киiв, 03035.

Найактивніші школи отримають комплект енергозберігаючих лампочок.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27857

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді