Завершено прийом електронних версій підручників для конкурсного відбору

Для конкурсного відбору оригінал-макетів підручників для учнів 4-х та 7-х класів загальноосвітніх навчальних закладів подано 259 електронних версій підручників.

19 січня 2015 року о 18.00 завершився прийом електронних версій підручників для конкурсного відбору оригінал-макетів підручників для учнів 4-х та 7-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Автори та видавці подали на конкурс 259 оригінал-макетів підручників, з них: 99 — для 4-х класів й 160 — для 7-их (додатки).

Найбільше проектів підручників подано:

  • для 4-го класу — з математики (8), з англійської мови, літературного читання і української мови (по 7), природознавства (6);
  • для 7-го класу — з географії, фізики, хімії та всесвітньої історії (по 9), геометрії (8), української мови та алгебри (по 7), історії України (6).

З декількох предметів подано по 1 оригінал-макету. Є і такі предмети, з яких не подано жодного підручника — з кількох мов та літератур національних меншин.

Відповідно до наказу «Про проведення конкурсного відбору оригінал-макетів підручників для учнів 4 та 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів» від 11.12.2014 № 1461, до 26 січня 2015 року електронні версії оригінал-макетів підручників буде розміщено на сайті Інституту інноваційних технологій та змісту освіти та Репозитарію.

Експертиза електронних версій оригінал-макетів підручників триватиме з 27 січня по 20 лютого 2015 року.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді