Виграти гроші та отримати знижку на навчання — шанс для випускників шкіл

Кожен учасник учнівської олімпіади МАУП 2015 серед учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл, гімназій та ліцеїв має змогу отримати грошову нагороду від 5000 до 20000 гривень та знижку на навчання в академії.

Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП) оголосила початок реєстрації на участь в учнівській олімпіаді МАУП 2015 серед учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл, гімназій та ліцеїв.

Метою учнівської олімпіади є прагнення виявити талановитих учнів, допомогти їм у виборі майбутньої професії.

Олімпіада проводиться з трьох дисциплін: «інформатика та інформаційні технології», «основи правознавства» та «психологія».

Проходить змагання у два етапи. Зареєструватися на участь у І етапі необхідно до 28 лютого 2015 р. При цьому на І етапі учасник може обирати від однієї до трьох дисциплін.

Завдання І етапу виконуються дистанційно. Учасники отримують 12 завдань на електронну адресу одразу після реєстрації. Виконані завдання надсилаються до 20 березня 2015 р. на електронну пошту. Якщо учасник набирає більше 51 балу зі 100 можливих , то він переходить до другого етапу учнівської олімпіади. Другий і фінальний етап олімпіади проходитиме в Міжрегіональній академії управління персоналом в очній формі.

Переможцям олімпіади (I місце) надається грошова винагорода у сумі 20000 гривень та знижка 20 % від вартості всього терміну навчання в МАУП, за II місце — грошова винагорода у сумі 10000 гривень та знижка 10 % від вартості всього терміну навчання в академії, за III місце — грошова винагорода у сумі 5000 гривень та знижка 5 % від вартості всього терміну навчання в академії.

Реєстрація триває до 28 лютого 2015 року.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді