Вирішення важливих справ керівника до нового навчального року

Читайте про актуальні питання під час підготовки до нового навчально року – що зробити, щоб все встигнути

Читати весь номер

Законодавство та робота з документами

Приймаємо на роботу ВПО

Приймаєте внутрішньо переміщену особу на основне місце роботи? Експерт підкаже, які документи має надати кандидат, щоб підтвердити, що він звільнився з попереднього місця роботи, якщо у нього немає запису про звільнення у трудовій книжці.

Документи особової справи працівника

В особовій справі працівника мають бути лише документи, передбачені законодавством. Максимально — 25. Перевірте, чи всі обо­в’я­зкові документи є в особових справах працівників, і вилучіть «зайві» документи.

Організація освітнього процесу

Учень повернувся з-за кордону: як діяти

Дитина повертається до своєї школи, документи з якої не забирала або ж дитина забрала документи з української школи й повертається не у свою школу – як діяти. 

Створення безпечних умов

Вимоги безпеки до влаштування укриття

МОН у листі «Про підготовку закладів освіти до нового навчального року та проходження осінньо-зимового періоду 2023/2024 року» рекомендує забезпечити вимоги для належної організації освітнього процесу в захисних спорудах цивільного захисту закладів освіти. Переконайтеся, що знаєте вимоги щодо облаштування й утримання укриття в закладі освіти.

Підвищення майстерності

Експерт з лідерства Джейкоб Морґан провів інтерв’ю з директорами 140 відомих компаній і на основі цих розмов сформулював поняття Видатної Дев’ятки. До неї входять світогляди й навички, що знадобляться всім, хто хоче обіймати керівні посади наступні 10 років. Ділимося коротким конспектом дослідження Морґана з книжки «Лідер майбутнього».
.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді