Завершуємо навчальний рік та готуємося до нового

Аби вдало завершити цей навчальний рік та закласти фундамент для легкого початку нового навчального року, за роботу потрібно братися вже — свідчить практика.

Взятися за роботу

Із квітневого номера журналу "Практика управління закладом освіти" знатимете:

Сертифікація вже не terra incognita — Міністерство освіти і науки України затвердило порядок її проведення, визначило першопрохідців, а Державна служба якості освіти розробила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як її застосовуватимуть, які критерії та показники передбачені, читайте на сторінках журналу.

Якщо діла працівника голосніші, ніж слова, то його варто відзначити. Один зі способів — клопотати про присвоєння почесного звання. Що слід зробити? Які документи оформити? Відповіді на ці запитання — у публікації, а шаблони необхідних документів у КОЗА Онлайн.

Досвід, як і знання, ні̀чого за плечима носити. Ними потрібно ділитись. Що і зробили ваші колеги. Дізнайтесь, як перемкнути бюджет закладу освіти з режиму виживання у режим розвитку та як за допомогою магічного прийому виховувати в учнів повагу. Вам досвід на плечі не тисне? Допоможемо поділитися ним. Щодо друку публікацій пишіть на vTretyak@Експертус.com.ua.

Залишайтеся з нами. Для цього не забудьте оформити передплату на літні місяці, бо найцікавіше — попереду!

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді