Розвінчуємо міфи про дитяче вегетаріанство

У кожного з прихильників вегетаріанства своя причина: хтось вважає таке харчування ефективною дієтою, хтось — філософією життя, хтось — способом самовиразитися. Дорослі мають право жити й харчуватися так, як вважають за потрібне. Вони ж бо відповідають за своє здоров’я самі. Однак чи мають вони право приймати такі кардинальні рішення за свою неповнолітню дитину?

Організм активно розвивається і йому для цього потрібна енергія, яку може забезпечити лише збалансоване харчування. До того ж дитина через забаганку батьків може стати об’єктом булінгу серед однолітків. На ваші прохання наші експерти розглянули тему дитячого вегетаріанства з різних боків. Зокрема, як такий раціон впливатиме на психічне та фізичне здоров’я дитини. Тож, коли батьки вихованців цікавитимуться темою дитячого вегетаріанства чи підуть ще далі — вимагатимуть упровадити його в закладі дошкільної освіти, ви чітко і впевнено розкажете, чому це погана ідея.

Все про дитяче вегетаріанство

Залізні аргументи підкріпіть паперовими — розмістіть на інформаційному стенді та подаруйте батькам вихованців матеріали для домашнього читання:

Також, аби прохання батьків не виводили вас із рівноваги та не збивали з курсу на оздоровчий період, подаємо циклограму діяльності на ІІ квартал. Зробіть її ксерокопію чи скачайте на emeddnz.Експертус.com.ua.

P. S. Нагадую, заявки на конкурс «Медсестра — я, креатив — моє друге ім’я» приймаємо до 1 червня 2019 року. Не чули про такий конкурс? Тоді гайда ознайомлюватися з умовами участі в № 2/2019. Вірю у вас і бажаю кожній перемоги! А ще — вітаю з Великоднем і дарую до свята унікальну розмальовку-антистрес. З питань передплати журналу звертайтеся за номером 0 800 212 012 (безплатно).

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді