Про харчування дітей дошкільного віку

Найбільшу частку відповідальності за якість харчування дітей у дошкільному закладі несе його керівник

Страви у ДНЗ видають дітям одразу після приготування…, але обов’язково здійснивши перед тим бракераж готової продукції

ПРО ГОЛОВНЕ

Що враховують, розроблюючи примірне двотижневе меню в ДНЗ, як розподіляють страви, і навіщо все це?

Щоб забезпечити збалансоване харчування дітей, у навчальних закладах аналізують кількість основних інгредієнтів їжі — білків, жирів і вуглеводів — в окремих продуктах харчування та стравах, а також їх енергетичну цінність

Справи керівника у жовтні: що проконтролювати

Вебінар ВМДЗ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді