Влітку презентують план реформування освіти

МОН і Мінцифри розробляють план реформи освіти, який презентують у липні

Влітку презентують план реформування освіти

Індивідуальна програма розвитку: форма з підказками

Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації України, розповів про зміни в освіті під час дискусії «Діалоги про відновлення України».

Міністерство освіти і науки та Міністерство цифрової трансформації представлять план змін орієнтовно у липні цього року.

Реформа системи освіти буде спрямована на інновації в країні й формування іншого мислення у поколінь, що підростають. Також реформа буде покликана зберегти цінності, які актуальні для українського суспільства і здатні забезпечити розвиток нації.

У плані реформ буде визначено компетентності, стандарти, програми, освітню мережу, які необхідні для розвитку, зокрема у сфері технологій.

.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3872

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30098

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді