Участь шкіл у конкурсі підручників

МОН України звертає увагу керівників загальноосвітніх навчальних закладів на необхідність до 20 березня надіслати результати відбору електронних версій підручників для 4-х і 7-х класів.

МОН України нагадує про важливість виконання наказу «Пpo проведення конкурсного відбору оригінал-макетів підручників для учнів 4 та 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів» від 11.12.2014 № 1461 ( далі — наказ № 1461).

Зокрема, йдеться про те, що загальноосвітні навчальні заклади мають до 20 березня 2015 року надіслати результати відбору електронних версій підручників для 4-х і 7-х класів.

У додатку до наказу № 1461 можна знайти зразок оформлення результатів конкурсного відбору, які треба надіслати на електронну адресу [email protected] та адресу Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (03035, м. Київ, вул.. Митрополита Василя Липківського, 36, загальний відділ).

Нагадуємо, ознайомитися з електронними версіями підручників можна на сайті репозитарію.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді