Експертус Освіта — усе для управління школою

Експерти тематичного напряму «Експертус Освіта» Цифрового видавництва Експертус створюють фахові видання для директорів та заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів, а також діляться знаннями і вміннями використання ІКТ під час тренінгів та майстер-класів у межах реалізації всеукраїнського соціального проекту «ІКТ — освітянам!».

Для успішного управління школою недостатньо мати педагогічну освіту. Нині перед директором та його заступниками громадськість та керуючі органи ставлять нові вимоги. Зокрема,  потрібно бути в курсі всіх змін законодавства та новацій в галузі освіти.

Ми ― працівники тематичного напряму «Експертус Освіта» ― намагаємося надати педагогам всебічну фахову допомогу в цьому питанні.

ФАХОВА ПЕРІОДИКА 

Редакція журналу «Практика управління закладом освіти» обіцяє в ІІ півріччі розкрити читачам «гарячі» теми:

  • Охорона праці в навчальному закладі
  • Пожежна безпека
  • Медико-педагогічний контроль

А на передплатників журналу «Заступник директора школи» чекає розгляд актуальних питань:

  • Дослідно-експериментальна діяльність
  • Методична робота з молодими вчителями
  • Організація олімпіад з базових дисциплін
  • Проведення заходів щодо запобігання правопорушень

Щоб допомогти керівництву школи спростити роботу з документацією, ми готуємо в ІІ півріччі нові випуски КОЗА-ДИСКа «Шаблони документів закладу освіти»:

  • Випуск 2015.3 «Медичне обслуговування»

На CD: шаблони документів; приклади оформлення наказів, довідок, журналів; рекомендації, пам’ятки, санбюлетені тощо

  • Випуск 2015.4 «Імідж навчального закладу»

На CD: довідкові таблиці, шаблони документів щодо формування іміджу учасників освітнього процесу і бренду навчального закладу; анкети, тести, проекти для вивчення запитів учасників освітнього процесу; покрокові алгоритми, пам’ятки щодо взаємодії навчального закладу із мас-медіа та громадськістю тощо

ІННОВАЦІЙНА СИСТЕМА «Експертус: ШКОЛА»

Експертно-правова система «Експертус Школа» ― це онлайн-ресурс для керівних працівників ЗНЗ. Увійти до нього можна через інтернет, використовуючи надані нами ім’я користувача та пароль.

Чому експертно-правова? Система поєднує практичні матеріали, підготовлені досвідченими експертами, та повну нормативно-правову базу.

Переглянути приклад роботи із системою можна на відео.

Що можна з Expertus: Школа?

  • Заощадити час на пошук інформації, перевірку актуальності документів, розроблення матеріалів
  • Бути впевненим у роботі школи: систему створено за участю розробників нормативних документів і працівників відомств, які перевіряють школи
  • Першим дізнаватися про зміни законодавства завдяки щоденному оновленню системи
  • Бути в курсі всіх освітніх новин

У системі ― консультації, робочі ситуації, покрокові інструкції, приклади оформлення документів, пам’ятки за тематичними рубриками: Державна атестація ЗНЗ, Контроль діяльності ЗНЗ, Атестація педагогічних працівників, Забезпечення безпеки, Кадрова робота, Циклограма управлінської діяльності, Ділова документація, Педагогічна рада, Громадське самоврядування, Прийом та облік дітей у ЗНЗ, Фінансово-господарська діяльність, Оплата праці. Спробуйте БЕЗОПЛАТНО >>

 

ІКТ ― ОСВІТЯНАМ!

«ІКТ ― освітянам!» ― соціальний проект, мета якого — підвищення інформаційної та правової компетентностей керівників навчальних закладів та їхніх заступників.

У межах проекту ми проводимо майстер-класи з використання електронних продуктів та систем для розв’язання професійних завдань, оптимізації роботи з документами.

Уже проведені майстер-класи в Черкаській, Хмельницькій, Одеській, Сумській, Миколаївській, Житомирській, Волинській, Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Чернігівській та Тернопільській областях.

Більше про проект та про те, як взяти в ньому участь, ― на сайті.

З усіх питань звертайтеся до Цифрового видавництва Експертус

0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback)

peredplata@Експертус.com.ua

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді