Вітаємо зі світлим днем Христового Воскресіння!

Вітаємо вас з Воскресінням Христовим — найбільшим і найурочистішим релігійним святом, що символізує перемогу життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри — над безнадією.

Щиро вітаємо вас з радісним і величним християнським святом – Воскресінням Христовим! У цей світлий день прийміть сердечні вітання та побажання любові, щастя і Божого благословення! Нехай цей величний день наповнює ваші серця світлою надією і радістю та дарує добро і благополуччя!

Нехай Великодні свята принесуть у ваші домівки достаток, спокій і благополуччя, наповнять серця добром та милосердям. Від усього серця бажаємо вам та вашим родинам любові, окриленого настрою, миру та непохитної віри.

З найкращими побажаннями колектив напряму «Експертус Освіта»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Освітні програми для використання в закладах дошкільної освіти у 2024/2025 навчальному році

Зміст освітнього процесу в закладі дошкільної освіти реалізовують відповідно до вимог чинних програм розвитку, виховання й навчання дітей. Вибір програм на навчальний рік обговорює та затверджує педагогічна рада закладу
53173

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

З досвіду STEM-освіти у початкових класах

Як учні створили фітокартину та робота-поливальника — своїм досвідом реалізації STEM-проекту в початковій школі ділиться Анна Савіцька, вчитель інформатики
34125

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді